• VIP Security Guards
  • +36 20 9241 063

A VIP Security Guards - szintén - fő tevékenységi köre. Munkatársaink éberen végzik feladataikat!  Ehhez elengedhetetlen szakmai tapasztalatuk, kommunikációs készségük és megjelenésük. Úgy véljük, hogy az a szakterület sok helyen felhígult - a megrendelők utólagos kárára.  Pár ezer forint spórolás reményében a megbízó a milliós, több tízmilliós értékeit, építkezéseket, raktárakat - esetenként egy nyugdíjas, és szellemileg/fizikailag alkalmatlan, esetleg alkoholt fogyasztó vagy "álmában éber" személyre bízza, esetleg telephelyének biztonságát néhány kutya szabadon engedésében biztosítottnak látja. Álláspontunk szerint ez nem a modern világ szemlélete. Ezek jelenléte ugyanis a valós veszélyt jelentő személyekre nincs visszatartó erővel.


Mi, folyamatos járőrözéssel, helyzetjelentéssel követjük nyomon, az objektum területén történteket! Őreink minden szolgálatról naplót vezetnek.


Behatolás, rendkívüli esemény bekövetkeztekor, gyorsan és határozottan lépünk fel! A ránk bízott vagyontárgyakért felelősséget vállalunk. Munkatársaink alkoholt nem fogyasztanak, szolgálati időben nem alszanak el a televízió előtt, a meleg őrházban.