• VIP Security Guards
  • +36 20 9241 063

Cégünk egyik fő profilja a rendezvénybiztosítás - rendszeres, vagy alkalmi jelleggel. A rendezvény fajtájától, formájától, méretétől függetlenül, bizalommal fordulhatnak hozzánk, mert munkatársaink nem csupán a küzdősportokban való jártasságukkal, hanem biztonságszervezői, rendezvényszervezői végzettséggel és tapasztalattal rendelkező szakemberek. Jól összeszokott csapatban, hatékonyan és rendezetten végzik munkájukat. Szakterületünk első sorban a zenés szórakozóhelyek, szabadtéri rendezvények, fesztiválok, kulturális események, sportesemények, koncertek és politikai rendezvények.


Rendezvénybiztosításnál nem csupán a váratlanul fellépő helyzetek megoldását tartjuk szem előtt, hanem a rendkívüli események megelőzésére is nagy hangsúlyt fektetünk, mielőtt az bekövetkezne.


A vonzáskörzet biztosítás alatt értjük a rendezvény közvetlen környékét övező - gyalogos - megközelítő rész biztosítását, a gépjármű parkoltatáson keresztül egészen a beléptetetésig.


A konkrét illetőségi területen belül, az illetéktelen személyek kiszűrése - és szakszerű kiemelése, a résztvevők vagyontárgyainak és testi épségének megóvása, a veszélyes tárgyak és eszközök bejuttatásának kontroll alatt tartása mind-mind a feladatkörünk közé tartozik. Fontos célunk, hogy kísérleti vagy már ténylegesen bekövetkezett rendbontás esetén úgy tudjuk megoldani a felmerült problémát, hogy az ne okozzon félelmet.