fooldal
 
 

TELEFON: +36 20 9241 063

2014. Minden jog fenntarva VIP SECURITY GROUP 24.

A VIP SECURITY GROUP 24


A VIP Security Group - Magyarországon egy jól csengő név a biztonsági területen működő cégek körében. Ön is sok helyen találkozhatott már nevünkkel, vagy jelenlétünkkel.

Sok éves tapasztalattal rendelkező - magasan kvalifikált, és kimondottan ezen a szakterületen szerzett - jelentős tapasztalatokkal rendelkező - munkatársakkal dolgozunk együtt, hosszú ideje. Kollégáink mind az egyéni, mind pedig a team (csapat) munkabeosztásban - kellő rutinnal és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy a VIP Security Group egyenruhájának viseléséhez méltóak legyenek.

Célunk, hogy összeszokott szakembereink minőségi munkáját a megbízóink szolgálatába állítsuk. Cégünk mottója a diszkréció az észrevétlenség. Biztonsági szolgálatunk határozott fellépéssel, a csapat erejét bizonyítva képviseli ügyfeleink érdekeit.

Munkatársaink jól képzett, küzdősportokban jártas, kommunikatív, magabiztos testőrök, akik éberségüket és kondíciójukat - a cég által ellenőrzött gyakorlatokon - tréningeken tartják a legjobb formában.

A VIP Security Group 24 vezetőinek célja, hogy elnyerje és megtartsa ügyfelei bizalmát, a szigorú minőségpolitikájának folyamatos megtartásával.


Tudjuk, hogy az ilyen jellegű feladatkörök elsősorban bizalmi alapon épülnek fel. Azonban aki még csak most kerül először olyan helyzetbe, hogy szüksége van a megfelelő közreműködésünkre, nem fog csalódni, ha első lépésként velünk ismerkedik meg, egy olyan csapattal, akik mindig pontosan érkeznek, józanon és higgadtan végzik munkájukat.